ERA NVM makelaar taxateur

Onze taxateur is lid van de NVM en aangesloten bij het garantiekeurmerk ERA. Daarnaast is de taxateur uiteraard ook aangesloten bij het taxatieregister NRVT en taxatie validatie instituut NWWI.

ERA Garantie; een goed gevoel!

Eén van de belangrijkste zaken rond een woning is dat u zich zeker en geborgen wilt voelen. Dit geldt voor uw huidige woning, maar eveneens voor uw volgende woning. De meeste mensen delen dit gevoel met u. Met de aan- en verkoop van een woning zijn behoorlijke bedragen gemoeid. Voor een koper, maar ook voor een verkoper komen onverwachte kosten achteraf heel ongelegen. Gelukkig biedt ERA Garantie dan uitkomst.

Wat is ERA Garantie nu precies?

De verkoper garandeert dat de goedgekeurde installaties in de woning naar behoren werken. Als Full-service makelaar verkoopt ERA Makelaardij SCHAGEN woningen met deze ERA Garantie. Deze uitbreiding in het dienstenpakket brengt de verkoper en koper nog een stapje dichterbij de zekerheid die men zoekt. Voor de koper, omdat alle installaties naar behoren werken en dus grote onverwachte kosten achteraf worden vermeden, en voor de verkoper omdat de woning eruit springt in de grote massa, doordat de werking van de mechanische installaties in de woning gegarandeerd wordt. De navolgende installaties vallen onder de ERA Garantie, mits ze naar behoren werken op het moment van keuring:

Uiteraard dienen deze installaties bij de koopovereenkomst te zijn inbegrepen. De garantie gaat in op het moment van transport van de woning en geldt 12 maanden.

Uw privacy

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Wij zullen daarom ook altijd zeer zorgvuldig omgaan met uw gegevens. In ons privacybeleid leest u hier meer over.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.